Бомба: Цвети Стоянова втрещи всички с решението си! (още подробности) Преглеждания: 2408

Цвети Стоянова реши и го направи - полетя отново, за да преодолее страха и зловещите спомени
0
Оценете този post

Цвети Стоянова показа, че наистина е друг човек!

Шампионката по художествена гимнастика Цвети Стоянова е друг човек. В буквалния и в преносния смисъл на думата. Един поглед върху нея е достатъчен, за да ти стане ясно, че старата Цветелина вече я няма.

Цвети Стоянова
Цвети Стоянова реши и го направи – полетя отново, за да преодолее страха и зловещите спомени

Златното момиче шашна цяла България с няколко драстични промени, които направи. Първо тя коренно промени цялата си визия. Сегашната Цвети Стоянова няма нищо общо с предишната. Второ – стана доста по-рязка и хаплива в изказванията и отношението си с околните.

И трето – хвърля се през глава в различни и понякога доста екстремни ситуации. Като тази, с която ошашави близките и приятелите си. А именно да полети отново. Този път обаче не от терасата, за щастие, а на делтапланер.

Самата хубавица публикува снимка как лети с инструктор и си прави селфи за спомен. А отдолу написа колко невероятно и прекрасно е това изживяване. Първоначално роднините й се притеснили зверски, но тя си го била наумила и не можело да се излезе на глава с нея.

Може би Цвети Стоянова е напълно права, тъй като това летене не й е служило единствено за забавление и търсене на силни усещания. То се явява терапия за шампионката и един вид справяне със страха й от височини.

Приятелят й Александър Любенов е плътно зад нея в решенията й и я подкрепя на сто процента.

Ето я и по време на полета – изобщо не се притеснява и дори се усмихва за селфи

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.