Вижте Бойко Борисов като абитуриент (Ретро кадри)

Бойко Борисов е бил най-желаният от випуска
0

Премиерът Бойко Борисов с носталгия се връща към своя абитуриентски бал.

Както традицията повелява, винаги в края на май едни завършват училище, а други си спомнят за своето завършване. Било то преди 5 или 30 винаги, винаги връща приятни спомени. Дори ако си Бойко Борисов!

Министър-председателят определено няма защо да се срамува от черно-белите си снимки от бала. Абитуриентът и бъдещ държавник е бил истински хит сред съучениците си – с костюм от ЦУР и бял „Москвич“. Колкото и странно да звучи днес на младото поколение, по онова време това са били два символа на положение и възможности.

Бойко Борисов е бил най-желаният от випуска
Бойко Борисов е бил най-желаният от випуска

Младият Бойко Борисов е висок, строен и с доста коса. Разбира се, такъв младеж няма как да остане без дама на своя бал – съученичката му Елена Ранкова. Черният костюм с широка яка го нарежда сред най-стилните завършващи от випуск 1977г. Премиерът се дипломира с отличие в 78-о СОУ в Банкя и си е заслужил подобаваща бална вече с всички екстри, пише pik.bg.

Стилният абитуриент е докаран от баща си с белия му „Москвич“ до Парк-хотел „Москва“, където е купонът до зори. Бойко Борисов е бил сред най-активното както през школските години, така и на паметното отбелязване на техния край. Със сигурност и до днес пази топли спомени от даскалото в Банкя и от онази паметна абитуриентска вечер, от която тази година се навършват точно 40 години!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.