Започна се: Вече зрителите колят и бесят в „Гласът на България“!

Гласувайте за статията

„Гласът на България“ вече е само в ръцете на зрителите!

Ясни са участниците, които отиват на финала на шоуто „Гласът на България”. Миналата седмица поп дивата Поли Генова и фолкаджийката Камелия приключиха с избора на участниците, които ще пеят на живо.

Гласът на България

В „Гласът на България“ всичко вече е в наши ръце

В неделя, на четвъртия сезон на култовото шоу по Би Ти Ви, ще се борят следните кандидати: Елена Фрейман, Паулина Горанова и Кристина Кабадиева. И трите са от отбора на екс звездата от „Пайнер” Камелия.

Три са и тези, които е избрала в отбора си Поли Генова. Това са Деа Майсторска, Сара Сюзет и щерката на Глория – Симона Загорова.

Момичето бе на два пъти спасено от Поли Генова от елиминиране. Симона избра да е в отбора на Поли Генова, а не на колежката на майка си Камелия, защото учи поп и джаз пеене.

Това бе обяснението на кралицата на поп фолка Глория. Тя заяви, че са много близки с „огън момичето” и двете непрекъснато обсъждали нещата около поп фолка.

Но нещата стоят по този начин и Камелия не се сърди на избора на Симона Загорова.

Две момчета и едно момиче оформя отбора на Графа. Владимир Ампов, по-известен като Графа, избра да отидат на финала Кристиян Грънчаров, Ивайло Филипов и чаровницата Яна Сабанова.

Рокаджията ще отведе на концертите на живо Радко, дуета Димитър и Христо и рапърката Mia D.

В три поредни недели участниците ще покажат най-доброто от себе си. Те ще пеят на живо на 28-ми май, 4-ти и 11-ти юни. Кандидатите ще се борят да оставане в шоуто, като ще печелят вота на зрителите.

Досега те се бореха за одобрението на менторите. Съдиите решаваха кои от претендентите за победата да останат или отпаднат.

Сега вече всичко ще е в ръцете на публиката. Тя ще определя кой да продължи да участва в шоуто и кой да си тръгне.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар