Съпругът на Скарлет Йохансон е съсипан: Тя подава молба за развод, има си друг! (виж тук)

Гласувайте за статията

Скарлет Йохансон вече не обича съпруга си Ромен Дориак!

Край с брака на холивудската красавица Скарлет Йохансон и съпруга й Ромен Дориак. Двамата се развеждат и няма връщане назад, като решението е взето от самата актриса. Тя е подала молба за развод, съобщиха медии зад океана.

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон разби сърцето на съпруга си Ромен Дориак

Известно е, че Скарлет Йохансон и мъжът й имаха доста различия и проблеми в последно време. Макар да не бяха предприели стъпки за развод, двамата не живееха заедно от месеци. Свързва ги само дъщеричката им Роуз, която е едва на две годинки.

На няколко пъти Дориак се моли на Скарлет и дори пада на колене пред нея, само и само да се съберат. Направи го уж в името на детето им, за да може то да бъде щастливо, но истината е друга.

„Истината и единствената причина е, че Ромен още е луд по Скарлет. А и кой не би бил луд, ако има жена като нея. Тя обаче не го обича. А реши ли нещо, нищо не е в състояние да я спре. Държи се приятелски и човешки с Ромен, но нищо повече“, коментират източници пред таблоида.

Йохансон с право е подала молба за развод, тъй като явно не си губи времето. Тя вече има нова тръпка в живота си и това е водещият на вечерно шоу в Америка Колин Джост.

Двамата са били засечени в доста интимна поза преди няколко дни, но папараците още не са успели да ги снимат. Повече от ясно е, че нищо скрито не остава. Така че трябва само да изчакаме, за да се насладим на новата звездна двойка в Холивуд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар