Димитър Рачков посърна след раздялата с Мария (Вижте го колко е съсипан)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков не е същият след раздялата с Мария, даже усмивката му помръкна

Димитър Рачков се топи от ден на ден след края на връзката си с Мария Игнатова. Жизнерадостният комик плаши близките си не само с поведение. Но и с външния си вид.

Откакто не е с половинката си Митко слабее от ден на ден. Поне 10 килограма е смъкнал за отрицателно време. Но и приятелите му забелязват, че е станал небрежен към външността си.

За зрителите, които не го виждат без грим промяната е незабележима. Но хората, които всеки ден са покрай  водещия на шоуто „Като две капки вода” забелязват, че Рачков е станал съвсем друг човек, предават от електронното издание hotarena.net.

Въпреки, че винаги демонстрира приповдигнато настроение, усмивката му сякаш е друга, коментират го неговите колеги.

На един от лайфовете на шоуто, на което е водещ стана ясно колко му е тежко. Бившата му изгора бе превъплътена като една от вокалите на „Take that“.  Но Рачков я игнорира. Даже не посмя да я погледне. Нейното присъствие тотално го промени.

Приятелите му признават, че няма как да не му е тежко. Все пак актьорите бяха двойка в живота повече от 8 години.

Според мълвата Мария Игнатова била виновна за раздялата. Блондинката често слагала рога на Митко. А последната й афера с известен банкер преляла чашата на търпението.

Мария не веднъж е споделяла, че чувствата им бавно, но сигурно гаснат. След като нямат собствено дете постепенно се отчуждили един от друг.

Само, че комикът никога не е преставал да обича Мария. Затова трудно ще преживее разлъката.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар