Драго Чая отново на спешна диета: Виж как слабее този път!

Гласувайте за статията

Драго Чая беше отслабнал до неузнаваемост, но пак се ояде!

Водещият и приятел на дует Ритон – Драго Чая отново е минал на спешна диета. Само допреди по-малко от година той шашкаше всички с финото си телосложение. Толкова беше отслабнал, че дори познатите му не можеха да повярват.

Драго Чая

Драго Чая се подложи на спешно сваляне на килограми за морето

После обаче, Драго Чая отново се отдаде на купони и сбирки с приятели и се ояде драстично. „Толкова дълго пазеше диети и беше слаб, че в един момент повярва, че това е завинаги. И че каквото и да прави, няма да му се залепи нищо. Да, ама не. Надебеля си пак като стой, та гледай“, разкриват близки до него източници.

Затова и сега, преди да замине към ежедневната си почивка на морето, Драгомир Драганов се подложил на строга диета. Тя му е препоръчана от Катя Михайлова от Ритон. Самата тя я спазвала преди повечето от концертите си.

Режимът на Драго Чая се изразявал основно в приема на сурови зеленчуци и плодове, съчетани с чай и много вода. Той си забранил не само алкохола, но и кафето, а за газирано да не говорим.

Месо си позволявал, но гледал да хапва предимно риба и морски дарове. Ако в чинията му има месо, то трябвало да е само пилешко или пуешко. Рядко хапвал и телешко, а до свинско не се допирал.

Яйцата също били позволени, но основно белтъците. Жълтъците се приемали по един на ден, но не и всеки ден. Колкото до белите продукти като захар, сол и брашно – те са тотално забранени и то напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар