Бомба: Ето я снимката, заради която Лили Иванова заплаши фотограф с убийство! (виж я тук)

Гласувайте за статията

Лили Иванова хич не си поплюва, дори отправя заплахи!

Примата на родната естрада Лили Иванова отдавна се слави с чепатия си и избухлив нрав. Не един и двама са пропищяли от отношенията си с нея, но Лилинце Пиленце вярва, че винаги е права.

Лили Иванова

Лили Иванова не си поплюва, когато иска нещо

Така станало и в случая с фотограф, работещ за вестник „Новинар“ преди 12 години. Той бил изпратен в дома на певицата, за да й направи снимки към вече готово интервю.

В началото всичко вървяло добре и Лили Иванова дори се опитвала да се шегува и да бъбри весело. В опитите си да позира като младо гадже и да изглежда добре обаче, тя заемала различни пози в дома си.

Изведнъж полегнала на скъпото си диванче и смело се фръцнала към обектива. Разбира се, фотографът снимал – нали това му е работата. След като видяла фотото, Лили побесняла. Не се харесала и категорично забранила тази снимка да вижда бял свят.

„Забраната й обаче не е била просто забрана, камо ли нормално отношение към човека. Тя му заявила, че само ако попадне някъде на фотото, ще го убие. Представете си как се е почувствал горкият. Не, че ще й повярва, но всичко е въпрос на отношение и възпитание“, коментира източникът.

Е, ето че след 12 лета въпросната снимка излезе наяве. Вижте я и кажете има ли нещо скандално или чак толкова нередно в нея според вас.

Колкото до фотографа, не се знае дали в момента той е в страната, за да стиска палци и да плюе в пазвата си гневът на Лили Иванова да го подмине.

Ето за това фото щяла да разкаже играта на горкия човечец

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар