Сашо Кадиев шокира с разкритие за него и жена му Таня! (още подробности)

Гласувайте за статията

Сашо Кадиев и Таня Тончева са заедно от години, но ето какво му сервира тя!

Зевзекът Сашо Кадиев хвърли поредната бомба с разкритие за него и жена му Таня Тончева. Както знаем, двамата са заедно от доста години, а вече имат и дъщеричка. Кръстиха я на Катето Евро.

Сашо Кадиев

Таня Тончева била убедена, че Сашо Кадиев си има любовница

Докато всички си мислеха, че в семейството им нещата вървят по мед и масло, Александър Кадиев призна истината. А тя е, че от известно време насам Таня не му вярвала. Нещо повече – била убедена, че той си има любовница.

Причината за това е фактът, че Кадиев почти не се задържал в дома си. Прибирал се там като на квартира – за да яде и да спи. Но не, защото си има друга, а защото се скъсва от работа.

„Как да й обясня, че тя е единствената за мен. Не ще да чуе. Вярно, че е много добричка и умна, но като подпали, да не си наоколо. Мине не мине и ме яде, че й слагам рога. А аз, горкият, се разкъсвам между театъра и телевизията“, оплака се Сашо Кадиев.

Таня е танцьорка по професия, но покрай майчинството и грижите за дома не работи от години. Тя и свекърва й Катето Евро си помагат взаимно, тъй като живеят заедно всички в къщата в село Кокаляне.

За разлика от Танчето обаче, Катето силно вярва на сина си и знае, че никога не би погледнал друга. Не и докато си има Таничка. „Кой ще вади пари ако не е милото ми момче?! Отговорен съпруг и баща излезе, гордея се с него“, не спира да го хвали пък чаровницата от „Оркестър без име“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар