Маргарита Михнева си живее живота в Швейцария (Вижте как се уреди)

Маргарита Михнева си живее живота в Швейцария (Вижте как се уреди)
3 (60%) 1 vote

Маргарита Михнева живее охолно в Швейцария, от няколко месеца е при дъщеря си и не мили да се връща

Маргарита Михнева заряза пенсионерския живот в България. Още през февруари устатата журналистка си купила еднопосочен билет за Швейцария. Където единствените трепети, които я вълнуват са от любовно естество.

Михнева от дълго време била канена от щерка си Неда да отиде да живее при нея. Наследничката й е преподавателка в едно от елитните швейцарски школа Льо Роз. Което се намира почти на Женевското езеро.

Къщата, която обитава Неда била с огромни размери. Не била нейна собствена. Плащал я работодателя. Имало много място. Така, че майка си и обзавела собствена стая. Като напълнила цял гардероб с тоалети.

Двете жени се разбирали чудесно. Докато дъщерята ходи на работа майката се грижи за домакинството. Прекарват идилични вечери. А понякога излизат да вечерят с приятелите на Неда.

Според слуховете Маргарита не тежала на дъщеря си финансово. Въпреки, че се пенсионира с най-малката възможна пенсия от 195 лева легендарната разследваща журналистка си имала спестявания за черни дни. Които сега харчела в държавата на милионерите.

И ако на някого му се струва, че ежедневието на Михнева е много еднообразно жестоко се лъже. Тя въпреки напредналата си възраст все още в красива жена. Маргото се запознала с швейцарски адвокат. С когото поддържала топла връзка, предават от електронното издание slava.bg.

Двамата с новият й възлюбен често ходели на разходки по край живописното Женевско езеро. Като го съчетавали с гурме из ресторантите.

Маргарита Михнева най-сетне била щастлива, че е намерила човек. Който да я харесва заради самата нея. И не знае нищо за драмите и проблемите, които преживя в собствената си държава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар