Топ плейбой на БСП аут от партията заради Корнелия Нинова

Топ плейбой на БСП аут от партията заради Корнелия Нинова
5 (100%) 1 vote

Плейбоят на БСП Иван Ченчев стана един от изгонените на последния пленум на партията.

Чистката, която Корнелия Нинова поде в БСП, не пропусна и едно от най-отявлените лица на партията. Но не толкова с партийните си и политически дела, колкото с куп изцепки. Иван Ченчев може да не е познато име на широката аудитория. Но в редиците на столетницата се носят митове и легенди за него. Той се слави като най-големият любовчия сред червените.

Но от няколко дни вече ще трябва да вършее извън централата на „Позитано“ 20. Той бе разчистен от Изпълнителното бюро на партията под предлог, че не може да бъде хем депутат, хем по високите върхове на БСП. След заставането на Корнелия Нинова начело на левицата, кариерата на Ченчев се изстреля стремглаво нагоре и той се уреди с депутатско място. Така че надали ще съжалява особено за партийния си пост.

А и в парламента има много красиви дами за задяване! Червеният депутат стана известен с това, че успя да разведе естрадния изпълнител Веселин Маринов с бившата му съпруга Цветанка. Също така е в подозрителна близост с Корнелия Нинова, но никой не смее да предполага на какво се основава тя. Затова и се предполага, че Иван е предал поста си без бой, за да угоди на волята на своята лидерка, пише retro.bg.

Плейбоят на БСП пък напоследък все се навърта около пиарката Бояна Бозаджиева, която стана популярна покрай думите й за чантите на Лиляна Павлова. За разлика от Ченчев, много други познати лица в партията устояха на чистката, което доведе до съмнения за лични пристрастия и лобита в партията. А явно Корнелия има други планове за своя любимец…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар