Тартор на Зелените строи на поразия в гори и по морето

Гласувайте за статията

Един от предводителите на протестите на Зелените срещу застрояването се подвизава като… шеф на строителна фирма!

И то не каква да е фирма, а занимаваща се с куп строежи по Черноморието и в Балкана. Владислав Панев е поредното лице не лицемерието на Зелените, което вече преминава всички граници на наглостта. Докато публично се бори със застояването на приказни местенца, междувременно членът на партията на еколозите трупа пачи от същите тези строежи.

Съпредседателят на ПП „Зелените“ Владислав Панев преди дни най-нагло заяви по телевизията, че не трябва да се строи нищо преди неговата партия да изготви национална стратегия за туризма. Такава досега липсва и нас, по думите му. Но те, очаквано, се оказват далеч от истината. Стратегия съществува отдавна и дори е одобрена от Световната организация по туризъм към ООН.

Освен че лъже открито, Панев е в жесток разрез между думите и делата си. Докато публично защитава природата, паралелно се е подвизавал като директор в строителния Премиер фонд АДСИЦ до 2009 година. Това, обаче, може да не значи, че финансовата му компания все още има дял там. А фондът се занимава изцяло със строителна дейност, акцентът върху която е по Черноморието.

Владислав Панев е поредната издънка на Зелените

Владислав Панев е поредната издънка на Зелените

Един от проектите, за който стои, е комплекс „Кипарисите“ в курорта Св. Св. Константин и Елена. Той идеално се вписва в любимото определение на Зелените за „бетонна джунгла“. Междувременно фондът се сдобива и със земя в близост до курортното градче Априлци. Зелените издават препоръка земеделските земи да се използват за био производство.

Строителите, обаче, не се съобразяват с тях и започват да леят тонове бетон в непосредствена близост до Национален парк “Централен Балкан”. След 2015г. дейността на Премиер фонд е обвита в мистерия. Същата е ситуацията и с финансовата компания на члена на ПП Зелените Владислав Панев – “Скай управление на активи”. Няма как да сме сигурни и дали „Скай“ няма дялове и в други строителни компании, което поставя този факт под съмнение, пише 24chasa.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Тартор на Зелените строи на поразия в гори и по морето”

 1. Дани

  май 23. 2017

  Хахаха крадецът вика дръжте крадеца. Това е поредният пример за това как нагло зелените използват природата ни, за да ни рекетират както нас като данъкоплатци, така и бизнеса. Сами си създават уж врагове на природата и после усвояват пари, за да се борят с тях, докато всъщност се оказва, че строят.

 2. Асен

  май 23. 2017

  В последно време ми прави впечатление, че има доста новини за далаверите на Зелените. Очевидно най-накрав е свален чадърът над тях и то за добро.

 3. Атанас Чобанов

  май 23. 2017

  Това представляват „Зелените“ в България! Работят само за свой интерес и в своя полза!

 4. Иван

  май 23. 2017

  Този измамник Панев е приближен до Прокопиев от „Икономедиа“, така че и там може да се търси връзка!

 5. Тончо

  май 24. 2017

  Е те за това толкова реват накой друг като строи. Просто искат всички терени за себе си.

 6. Мирко

  май 24. 2017

  Зелените са долни лъжци и манипулатори на общественото мнение. Случаят с Владислав Панев е поредното доказателство за това.

Добавете коментар