Диляна Попова с невероятна изненада за малкия Борил!

Диляна Попова с невероятна изненада за малкия Борил!
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова прави всичко за сина си Борил!

Диляна Попова е невероятна майка. Моделката и актриса се опитва да компенсира бащата за сина си Борил. Наскоро хубавицата направи страхотен дар на малкия си син Борил.

Диляна Попова

Диляна Попова не спира да радва сина си Борил

Малчуганът е почти тригодишен и отдавна е мечтаел за това. Той поискал да му купят кученце и мама Диляна изпълнила мерака му.

Тя му купила едно красиво пухче от породата мини шпиц. Малкият Борел не се отделял от лаещата топчица и непрекъснато искал да го разхожда. Обаче под вещото око на майка си.

Диляна Попова се стреми да бъде за детето си и майка, и баща. Неговият татко Асен Блатечки също го обича. Само че остава впечатлението, че за актьора малкия Борил е повече грешка, отколкото желан син. Въпреки че детето му е одрало кожата.

След като направи бебе на хубавицата от Гулянци, „лошото момче на киното” се завърна при първата си жена. Режисьорката Катя го прие и дори ме прости за рогата, с които я накичи.

Двамата имат и дъщеря Катя, която „братът на вятъра” обожава. Наскоро той си посипа „главата с пепел”, като призна, че единствената жена за него е режисьорката Катя Горанова.

Думите му натъжиха синеоката красавица, заради което Диляна Попова се мъчи по всякакъв начин да замести бащата. Тя не спира да изпълнява желанията на малкия Борил.

Кученцето е едно от тях. Според справката кученцата от тази порода се продават между 400 и 600 лева. Но въпреки голямата сума Попова не се е подвоумила да го подари на сина си.

Наесен моделката ще изпрати наследника на Асен Блатечки на забавачница. Защото иска сина на актьора да израсне отговорен и силен мъж, а не глезльо. И мъж, който да може да носи отговорност.

Тя е благодарна на майка си и на баща си. Първите месеци след раждането на бебето възрастната жена бе плътно до нея. Сега тя замина за родния си град, при мъжа си. И вече остави майка и син сами да се оправят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар