Ивана не се притеснява от напредването на годините

Ивана не се страхува от възрастта си. Хитовата изпълнителка в края на януари стана на 48 години. На прага на половин вековното си съществуване певицата на народа направи своята равносметка. [caption id="attachment_517843" align="aligncenter" width="261"]Ивана Ивана не се бои да разкрие истината за себе си[/caption] Определено изпълнителката на вечния хит „Шампанско и сълзи” не иска отново да е на двадесет години. Тя се харесва точно на тази възраст. Защото като млада е живяла така живота си, както са го искали нейните родители. А сега е самата себе си. Зряла, мъдра, успяла и много по-разумна от преди.

„Бях толкова глупава на 20 години! Не искам да се връщам в онова време. Харесвам Ивана сега, над 40-те”, твърди звездата на „Пайнер”.

Поп фолк дивата обстойно е анализирала живота си и неуспехите си досега. Тя безпрекословно е споделила защо не й върви с мъжете. Според нея причината е в това, че винаги се е показвала като силна жена. Но сега изпълнителката е твърдо решена да взима повече, отколкото да дава. И така да даде шанс на мъжът до себе си да може да покаже и докаже способностите си. „Мога да сменям филтри, гуми, знам кога колите ми трябва да минават на преглед. Представям се пред мъжете на силна, можеща, знаеща. На жена, която може да се справи с всичко. Трябва да бъда по-мека, по-нежна и по-оплакваща се на моменти”, разкрива причината за провалените си любовни връзки Ивана. Дали заради силния й характер и нейната независимост или заради известността й, в съчетание с интриги и злословия по неин адрес, но мъжете винаги са я ревнували. Но от нейна страна изневери не е имало. Дори нещо повече. Тя винаги е била моногамна, щом е с любимия си. Дори не поглежда друг мъж, категорична е изпълнителката. За нея ревността не е добро качество. Щом човекът до теб те ревнува, значи се притеснява, че може да те изгуби. „Но ревността ескалира ли, любовта изчезва”, категорична е певицата. Певицата на народа не е убедена, че може да се поправи спрямо мъжете. Но иска да предпази своята щерка Теодора от нейните грешки. Затова я съветва да бъде истинска жена. А не смела, дръзка и желязна. Ивана не е убедена, че ще живее с някой дори на семейни начала. Но е готова за голямата любов.