Стефан Шарлопов омъжи щерка си (Снимки от събитието)

Стефан Шарлопов омъжи щерка си (Снимки от събитието)
5 (100%) 1 vote

През уикенда Стефан Шарлопов официално даде ръката на дъщеря си Ева.

Сватбата на милионерската наследница Ева направи татко й Стефан Шарлопов най-щастливия човек! От миналата година лъчезарната девойка е влюбена до уши в своя приятел. По ирония на съдбата, той е адаш на баща й! Така единият Стефан повери любимата си дъщеря на друг Стефан, който обеща да я гледа с не по-малко любов.

Венчавката идва само няколко месеца след неочаквания годеж на Ева и Стефан, който изненадал не само нея. Шарлопов много обича да разказва тази история, която му е останала като скъп спомен. Вече официалният зет на милионерската фамилия бил спретнал заговор заедно с тъща си Боряна. Цялото семейство се подготвяло да посрещне Бъдни вечер по всички родни обичай.

Стефан, обаче, се готвел да падне на колене и да зададе най-важния въпрос за един мъж. Пръстенът бил скрит в играчка за елхата, а предложението станало пред всички. И пет месеца по-късно, сватбата вече е факт. Тя отново е преминала на фона на всички народни традиции и обичаи, на които семейството на Шарполов е пазител.

Стефан Шарлопов даде дъщеря си на адаш

Стефан Шарлопов даде дъщеря си на адаш

Милионерът сподели кадър от празничния ден, на който позира с булката, съпругата си и прекрасните шаферки. Всички са решени в бяло за приказното събитие, което се е провело под пълен секрет по желание на младоженците. Ева се завърша от Швейцария, където учеше, и сега работи във фирмата на баща си. Но тя не е от тези богати наследници, които обичат да са център на внимание, пише inlife.bg.

Затова и за сватбата се разбра прекалено късно и остана без медийно отразяване. Ева продължава да е скромно и работливо момиче, което сега мисли да зарадва дядо си Шарлопов с внуче!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар