Топ диета сваля по половин кило на ден! (виж я тук)

Гласувайте за статията

Тази топ диета наистина е нещо уникално и супер ефективно!

Представяме ви една диета, която сваля по половин килограм на ден. Да, напълно вярно е, но и изисква малко усилия от ваша страна. Но съвсем малко, тъй като няма да ви се наложи да гладувате, както ще видите сами.

топ диета

Наистина страхотна топ диета, ефектът е гарантиран при всеки, който я опита

При тази диета е важно, че се спазва цяла седмица без прекъсване. След което се прави почивка от три дни и се започва отново, ако имате нужда от това.

И така. Това, което трябва да си приготвите за дните на тази диета, са следните неща. Започваме от водата, която е особено важна. Пият се най-малко три литра на ден, а максимумът е четири литра. По-малко да не сте и помислили, защото резултатите няма да бъдат същите като обещаните.

Забравяте всякаква бяла сол и ползвате само малко хималайска. Както и лимонов сок в неограничени количества, заедно с две малки лъжички зехтин на ден. Те се добавят в салатата, която ще ви споделим. И с която обядвате и вечеряте.

Самата салата се прави единствено и само от маруля, пресен лук и една консерва с риба тон. За деня ви се полагат общо две консерви – по една на всяко хранене и нищо повече.

Както ще видите, това е съвсем достатъчно, за да ви засити и да не примирате от глад посреднощ до хладилника. А за закуска се пие чаша с топла вода. Половин час след която се хапват малко овесени ядки, разтворени в кисело мляко.

То е с нисък процент, а количеството му трябва да бъде максимум 200 грама. Пожелаваме успех на всички при това страхотно отслабване за лятото!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар