Преслава окончателно загуби Фики Стораро (Подробности за сватбата му с Гюлджан)

Гласувайте за статията

Преслава загуби окончателно любимия си Фики Стораро, който много скоро ще се врече във вечна вярност на красивата Гюлджан

Преслава окончателно загуби любовта на колегата си Фики Стораро. И вече ще трябва да свикне с мисълта, че той е семеен мъж.

През месец февруари в навечерието на Деня на влюбените, младият изпълнител успя да заблуди феновете си. Тогава той сподели в мрежите клипче, на което се вижда, че подарява пръстен на красивата Гюлджан. Наследникът на Тони Стораро поясни, че е луд от любов по нея и иска да прекара заедно с нея остатъка от живота си.

Малко след това опроверга твърдението, че е сгодил. Но въпреки това каза, че и това ще се случи много скоро, тъй като Гюлджан е жената на живота му.

Вече се знае датата на официалния годеж. Щастливото събитие ще се състои на 2 август. Празникът ще бъде двоен, тъй като в този ден семейството има още един повод да празнува. Тогава бащата на Фики Стораро има рожден ден.

Специално за двойния празник от Белгия ще пристигне и семейството на Гюлджан. От години родителите на красавицата живеят там. В момента тя също е там с тях. Но след официалния годеж, Гюлджан ще се премести при Фики Стораро.

За семейството двойните празници отдавна са се превърнали в традиция. Фики Стораро издаде първия си албум в деня, в който по-малкият му брат има рожден ден.

Преслава загуби окончателно любимия си Фики Стораро, който много скоро ще се врече във вечна вярност на красивата ГюлджанДвете фамилии са в трескава подготовка за предстоящата сватба. Младоженците са на седмото небе от щастие.

Фики Стораро също не крие вълнението си от предстоящото събитие. Той сподели, че още в първия миг, в който зърнал красивата Гюлджан си пожелал да прекара остатъка от живота си с нея. Той е категоричен, че тя е жената, за която винаги е мечтал.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар