Ани Цолова се сваляла публично на Слави Трифонов

Ани Цолова се сваляла публично на Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова крие бурни спомени от бурна младост.

Днес Ани Цолова често е взимана на подбив заради палавите погледи които хвърля, но явно флиртовете са й в кръвта от доста години. Тв водещата е сериозно обвързана, но това не й пречи да се сваля, и то сякаш неосъзнато, с гостите в студиото на сутрешния блок на Нова. А преди доста години е пробвала чара си и върху самия Слави Трифонов.

Покрай абитуриентските балове и тази години много известни личности си спомнят за нея на своето завършване. А то за Ани Цолова е било наистина грандиозно. Като ученичка тя се е радвала на огромно мъжки внимание и тийнейджърите, а и батковците, буквално се биели за нея. Така тя се оказала единствената, която се е появила на бала не с един, а с двама кавалери под ръка!

Въпреки че имало още десетина желаещи. Удостоените с привилегията да придружават бъдещата тв водеща в големия ден, обаче, останали с пръст в уста. Ни нито един от тях не му се отворил парашута, защото Ани Цолова се целела доста по-нависоко. На празничната вечеря специален гост бил Слави Трифонов. Тогава певецът бил в пика на славата си.

Ани Цолова е била голяма флиртаджийка

Ани Цолова е била голяма флиртаджийка

А водещата на „Здравей, България“ се оказала голяма негова фенка. В разгара на купона и след като всички задръжки паднали, тя отишла да му се представи и започнала лек флирт. Тогава надали е предполагала, че след години ще станат колеги. Между двамата така и не се случило нищо по-сериозно, но споменът от онази вечер си остава и до днес, пише hotarena.net.

Ани Цолова няма да забрави и че е била с възможно най-късата рокля. Родителите й до последно се съпротивлявали да я пуснат в този вид на бала, но накрая пак станало нейното. А съучениците й били наистина доволно от избора й на тоалет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар