Красивата Евгения Джаферович призна за жестоко насилие върху себе си

Красивата Евгения Джаферович призна за жестоко насилие върху себе си
2 (40%) 1 vote

Евгения Джаферович направи изненадващо признание, инспирирано от актуална случка.

Цяла седмица най-коментираната тема в страната е бруталното насилие на автобусна спирка в Бургас от страна на 26-годишния Живко върху възрастна жена. Видимо подразнена и възмутена от случката и липсата на реакция на присъстващите, Евгения Джаферович написа гневен пост в социалните мрежи.

Тя сподели, че е станала жертва на подобно деяние, когато е била на около 14 години. Случката се разиграва подобна спирка на градския транспорт, с две заведения в близост. Изведнъж я настига кола, която спира и от нея слиза разгневена жена. Тя започва да й крещи какво е направила на детето й. Самото дете също е там и гледа недоумяващо защо майка му вика и какво се случва.

Тогава жената започва да дърпа малката Евгения Джаферович и я удря няколко пъти. Хлапето опитва да се съпротивлява и защитава. Тогава от колата излиза и мъж на около 30 години, вероятно баща на същото това дете, на което тя нищо не е направила. Той я рита в корема с всичка сила и я събаря на земята, точно в една кална локва.

Евгения Джаферович сподели неразказвана история

Евгения Джаферович сподели неразказвана история

Това се случва пред погледите на свидетели. Женя успява да набере баща си и да му каже какво се е случило и къде се намира. Той идва за отрицателно време и вижда, че до дъщеря му има само една възрастна жена, която се опитва да я успокои.

„Никой. Никой друг не дойде да ми помогне, да спре този изрод!! Не сме дори животни. Те си помагат. Ние сме жалки същества!“, спомня си с тъга и още повече гняв Евгения Джаферович.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар