Азис изпоти мрежата: Чии са тези бедра в леглото му?!

Гласувайте за статията

Азис провокира с чифт дамски крака в спалнята си!

Азис не може да стои мирен. Кралят на поп фолка отново разгорещи мрежата. Костинбродският славей пусна супер гореща снимка от спалнята си. На фотото той мачка женски крака, които са метнати на раменете ми.

Азис

Азис не спира да провокира и скандализира

„Спалнята ми крие много тайни”, написа скандалния изпълнител. Той обаче не даде повече обяснения за какво точно се отнасят думите му.

Феновете веднага започнаха да коментират горещото фото. Едните предположиха, че това е Галя. От която е дъщеря му Рая. Според други това са нозете на дама, която участва в нов провокативен клип на певеца.

Малко по-късно Азис пусна още по-загадъчна снимка. На нея той отново е в спалнята. Само че този път около него няма една, а няколко разгорещени жени.

Явно това са снимки от новия клип на Азис, който обещава да е разбиващ.

След хита „Хабиби” кралят на поп фолка не е извадил ново известно парче. Той позаглъхна в последно време и заради това отново е решил да провокира фенове и медии, подозират източници.

Преди време тръгна клюката, че Азис има ново гадже до себе си. само че певецът не иска да разкрива самоличността му. Защото вече си е научил урока и иска да запази личното си пространство само за себе си.

Винаги изпълнителят е казвал, че иска хората да говорят за неговото творчество, а не за гаджетата му.

Заради това феновете предполагат, че скандалните снимки с жени е заради ново парче, което звездата приготвя за меломаните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар