Лиляна Павлова изпадна в тежка депресия (Отнесе критики за ужасния си тоалет)

Гласувайте за статията

Лиляна Павлова този път страда не заради скъпи чанти, а заради избора си на тоалет

Лиляна Павлова се бори с тежка депресия. Министъра по европейските дела не се побира в кожата си заради куп критики. Които отнесе заради кофти тоалет.

Днес на дневен ред не са скъпите чанти на Лили Павлова. Любимите й марки „Шанел” и „Долче и Габана” които и донесоха неприятности преди време се забравиха. Сега я подеха за стила й на обличане. Който според разбирачите хич не търпи компромиси.

Пищната дама от Кабинета Борисов 3 се появи на клетвата на новото правителство в ужасен тоалет. Министърката, която по принцип до сега винаги е била облечена без забележки цъфна с лъскава зелена блуза и къса над коленете пола.

Така появилата се дама бе разкостена в социалната мрежа. Която се взриви от негативни коментари. Които извадиха от релси уж желязната лейди. Според нейни дружки Павлова се засегнала и изпаднала в депресия.

На всичко отгоре дъщерята на Лили разбрала за критиките и също се обидила заради майка си, предават от hotarena.net.

Според слуховете чувствителната дама дотолкова тежко преживяла злобните коментари, че се покрила за известно време от медиите. Именно това било причината Павлова да не се появи на срещата с държавния глава. Където бил дискутиран въпроса с председателството на България на ЕС. А липсата й бе забелязана. Като по-късно стана ясно, че била обидена и депресирана от коментарите по неин адрес.

Атаката срещу Павлова започна още преди да се състави новия кабинет. Като започна с тузарските й чанти и свърши с негативни мнения за едрата й фигура и неподходящото облекло.

Говори се, че нейни дружки са я съветвали да си наеме професионален стилист. Който да се грижи да няма модни гафове. Тъй като длъжността й изисква винаги да е облечена на ниво.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лиляна Павлова изпадна в тежка депресия (Отнесе критики за ужасния си тоалет)”

  1. Шишо Бакшишо

    май 18. 2017

    Ама хубава е, бе, тази „санираната“ мадам Свинeтka !!!!!

Добавете коментар