Асен Блатечки се покая: Никога няма да си простя, че нараних Катерина! Винаги съм я обичал (виж тук)

Гласувайте за статията

Асен Блатечки не скри чувствата към жена си на премиерата във Варна!

Чаровникът на родното кино и театър Асен Блатечки триумфира с новия си филм „Бензин“. Както знаем, той е общ проект с жена му Катерина Горанова. С която той пристигна на премиерата във Варна.

Асен Блатечки

Асен Блатечки се покая пред Катерина, но самият той на себе си едва ли ще прости

Именно там, пред журналисти и публика, Асен Блатечки говори не само за лентата, но и за чувствата си към Катерина. За първи път актьорът се покая истински и призна, че тази вина винаги ще му тежи. Без значение, че Катя му е простила.

„Катерина е моята жена. Тази, която искам до себе си завинаги. Никога не съм спирал да я обичам, нито за миг. Бях заслепен от страстта и я нараних. Нещо, което самият аз на себе си може би няма да простя никога. Любовта ни обаче е силна. Тя премина през куп предизвикателства, за да възкръсне отново“, каза Асен Блатечки.

Думите му предизвикаха сълзи от щастие в очите на Катерина Горанова. На която безспорно може да се изгради паметник. Рядко са силните жени като нея, които са готови на всичко в името на любовта и на семейството.

Припомняме, че месеци наред Горанова не знаеше на кой свят се намира, след като Блатечки се изнесе от дома им, за да заживее с бременната Диляна Попова. Впоследствие обаче той бързо осъзна, че страстите в леглото не са любов.

И се върна при любимата си навръх Коледните празници като остави самата Попова бременна, при това в напреднала бременност. И до днес Блатечки се грижи за сина си Борил, но неговото семейство е това на двете Катета – жена и дъщеря.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар