Гери Малкоданска вбеси колежките: Отпраши с новия любовник и почти не се явява на работа!

Гласувайте за статията

Гери Малкоданска живот си живее с Алекс Ковачев!

Синоптичката на Нова телевизия Гери Малкоданска бърза забрави финансовата криза, която я споходи след раздялата с Демир Доган. Тогава тя се чудеше как да свърже двата края и дори често молеше за заеми колежката си Никол Станкулова.

Гери Малкоданска

Гери Малкоданска скъса синджира, само пътува, а колежките й опъват каиша вместо нея

Откакто се хвана с богатия интериорен дизайнер Алекс Ковачев обаче, Гергана Малкоданска живот си живее. При това извън пределите на родината.

От няколко месеца насам тя не спира да пътешества – разбира се, заедно с Ковачев и с негови пари. Той я глези като принцеса и я води по най-различни и екзотични кътчета на света.

Последно Гери Малкоданска посети Мароко, откъдето се върна преди десетина дни. Преди това пък обиколи с гаджето си Германия, Франция, Австрия и стигнаха чак до далечен Китай.

Красавицата не спира да се хвали и да се фука със снимки в мрежата. Това обаче не се приема така добре от колежките й. Деси Банова и Никол Станкулова първо се радвали на щастието й, но после им омръзнало все те да опъват каиша.

„Непрекъснато трябва да я заместват, защото Гери все е или в отпуск, или в болнични. Деси и Никол също имат личен живот, млади са, а са принудени да вършат двойна работа. Вместо да си почиват, те се редуват да заместват Гергана в емисиите“, коментират източници.

Ако Малкоданска продължи в същия дух, нищо чудно Банова да се оплаче на ръководството. Все пак тя е старшата и титулярката на времето в медията, и думата й се чува от всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар