Златното момиче Християна Тодорова се събра с голямата си любов

Гласувайте за статията

Красивата грация Християна Тодорова отново полетя на крилете на любовта.

„Пенсионираното“ Златно момиче Християна Тодорова преживя още по-трудно раздялата с отбора, защото бе съчетана и с раздяла с любимия мъж. Точно покрай Деня на влюбените тя сподели, че е скъсала с гаджето си Вили Вълков. Така двамата прекараха Свети Валентин разделени, както и още няколко месеца след това.

Тогава Християна Тодорова успя да запази висок дух, което със сигурност се дължи и на каляването й като спортист. Тя заяви, че вярва в любовта и знае, че един ден ще кацне на нейното рамо. И това се случи. Но не под формата на нов обожател, а материализирана в същия този Вили! Явно през това време са осъзнали, че не могат един без друг.

Християна Тодорова отново се радва на пълно щастие

Християна Тодорова отново се радва на пълно щастие

А сега изглеждат по-влюбени от всякога. Все пак, двамата са минали през много изпитания заедно и трудно биха могли да зачеркнат чувствата си с лека ръка. Днес гимнастичката знае, че няма връзка между двама души, която да не преминава през различни трудности и катарзиси. но когато чувствата им са истински, те успяват да ги преодолеят, пише hotarena.net.

Както и се е случило при тях двамата. Вълков е бил най-голямата й опора през трудните години на състезателната й кариера и дори я е върнал към гимнастиката в момент, в който Християна Тодорова е била на косъм да се откаже. Сега грацията отново е постоянно в залата, защото се подготвя за участие в концертите на Слави Трифонов. Но със сигурност не това е била причината за кратката раздяла с гаджето й, защото и той също е спортист я е разбира напълно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар