Диляна Попова се оля от злоба: Виж какво прави на премиерата на Асен Блатечки и жена му!

Гласувайте за статията

Диляна Попова съвсем се сбърка, може би от липсата на мъж!

Манекенката Диляна Попова доскоро изглеждаше съвсем нормална жена. Да, зарязана от бащата на сина си Асен Блатечки, но гледаща напред, силна и спокойна.

Диляна Попова

Диляна Попова не спира да мисли как да натрие носовете на Асен Блатечки и жена му

Е, това спокойствие обаче се оказа силно преувеличено. А хубавицата още не е успяла да се пребори със злобата към съперницата си.

За всички е ясно, че тази съперница е първата и единствена благодерна на Асен Блатечки – Катерина Горанова. Актьорът се върна при нея и падна на колене за прошка още, докато Диляна беше бременна с Борил.

Попова прекара сама месеците до раждането, а въпреки че Блатечки се грижи за сина си, през повечето от времето тя го отглежда сама. Точно затова се скъсала от яд, когато Блатечки и Горанова лъснаха в медиите триумфиращи.

Разбира се, това касае премиерата на общия им филм „Бензин“, която бе на морето. След дни обаче се очаква да я направят и в София. А Диляна вече тръпне от нетърпение. Но не, за да ги поздрави, а за да им натрие носовете.

„Дилянчето се сдоби с две ВИП-покани за премиерата в столицата и си умря от кеф. Идеята й е ясна, остава само да я реализира. А за целта се чуди кой мъж да вземе със себе си, за да накара Асен да се пръсне от яд. Само че едва ли е помислила, че може би на него вече отдавна не му пука“, коментират близки до Диляна Попова източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар