Не е за вярване: Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат!

Гласувайте за статията

Идилията на Ким Кардашият и Кание Уест явно приключи!

Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест май се разделят. Другата седмица е третата от годишнината им. Но най-вероятно двамата ще посрещнат празника си вече напълно разделени.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян и Кание Уест нещо развалиха дослука

Певецът заминал за Уайоминг. Само че без апетитната си половинка. Там той ще работи официално върху най-новия си албум. Неговата благоверна обаче си остава в Лос Анджелис.

„Това не е добър знак. Двамата искат да си дадат почивка. Което означава само едно. И то е, че имат проблеми с връзката си”, споделят близки до звездното семейство.

36-годишната Ким Кардашиян обаче се чувствала твърде добре без компанията на съпруга си. Апетитната мадама се възползвала максимално от свободата си.

„тя добре се забавлява и без съпруга си. възползва се максимално от свободата си. Кание е извън града, а тя има винаги добра компания около себе си”, доверява източника.

Нещата около семейството заскърцаха след обира в Париж. Тогава, преди повече от година Ким изпада в депресия. Тя толкова се страхуваше, че не излизаше от дома си. И напълно изчезна от светските събития.

След инцидента Кения напълно поел нещата в свои ръце. Рапърът дори поел срещите на жена си с нейните приятелки и общуването с децата им.

Но в един момент той повече не успявал да търпи пороя от сълзи на половинката си и паник атаките й. И още тогава се консултирал с адвокатите им за евентуален развод с Ким.

Според източници Ким и певеца не спирали да се карат и дрязгите им се превърнали в ежедневие.

Тя обаче категорично отказвала да се консултира с психотерапевт и кризата в отношенията им се задълбочавала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар