Убийствен ефект: Ето я новата диета на Хилда Казасян! (виж тук)

Гласувайте за статията

Хилда Казасян от години знае как да поддържа добрата си фигура!

Хилда Казасян е една от най-чаровните ни певици. Определено обаче и тя е човек като всички останали, и си има своите несъвършенства. Навремето изпълнителката беше леко пълничка и отдаваше това на арменския си ген.

Хилда Казасян

Хилда Казасян вае тяло с различни диети, определено има огромен ефект

Но въпреки че всички я харесваха и закръглена, Хилда Казасян реши да се вземе в ръце и ако не може да постигне съвършенството, то поне да се доближи до него. Тя започна редица диети и режими за отслабване, които определено дадоха ефект.

Тайната на красотата на Хилда Казасян обаче е в това, че тя винаги разнообразява диетите си и не спазва една и съща дълго време. Това е страшно полезно за здравето и фигурата й, тъй като организмът й не привиква към даден вид храна. А се снабдява с всичко подходящо, за да функционира правилно.

За това лято, преди да отиде на морето, Хилда Казасян заложила на нова диета. Която е толкова вкусна, че изобщо не прилича на строг режим или нещо подобно.

Тя се състои в храненето само със салата – сутрин, обед и вечер. Тази салата обаче е точно определена и с точни съставки. А те са настъргани краставици, една консерва с риба тон и една консерва с царевица.

Може да се добави и малко лук, но това е по желание на самия човек, който я прави. Нищо повече не се яде, освен по една малка лъжичка мед сутрин, която спомага за енергия през деня.

„Разбъркват се рибата, краставиците и царевицата, а после се хапва. Може да се подправи с малко лимон и става нещо невероятно. Отслабва се и то много, но просто тази салата трябва да е единственото хранене поне няколко седмици“, разкриват близки на Хилда Казасян.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар