Натали Трифонова смазана: Станислава Цалова се връща на работа, дните й в bTV са преброени!

Гласувайте за статията

Натали Трифонова работи като заместничка на Станислава Цалова!

Красивата синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова не е на себе си през последните дни. Спряганата за бивша любовница на Слави Трифонов не спира да плаче, откакто научила, че скоро вече няма да е на екран.

Натали Трифонова

Дните на Натали Трифонова в Би Ти Ви са преброени, Цалова се връща на работа

Припомняме, че Натали Трифонова дойде в Би Ти Ви като заместничка на титулярката Станислава Цалова. Цалова излезе в отпуск, защото беше бременна, а после се водеше в майчинство.

Скоро обаче предстои голямото й завръщане, а самата тя нямала търпение отново да прегърне колегите и да се върне към любимата си работа. Повече от ясно е обаче, че дойде ли Цалова, Трифонова е аут.

Би Ти Ви има трима титуляри сред синоптиците и това са Емо Чолаков, Христина Балинска и Станислава Цалова. Натали ще трябва да го играе четвърта, но това не е правено в нито една водеща телевизия досега. Най-вече, защото са излишни разходи за заплати, които далеч не са ниски.

„Натали силно се влюби в работата си. Да, тя винаги е била наясно, че този ден ще дойде и Станислава ще се върне. Просто като някакво дете си мислеше, че ще стане след години или след векове едва ли не. А сега се чуди какво да прави, чупи пръсти и плаче“, коментират близки до обкръжението й източници.

Колегите й се надявали, че ръководството на медията ще направи изключение и ще остави на работа Натали Трифонова. Вярно е, че зрителите имат много повече доверие на опитната и успешна Цалова. Но пък младата хубавица приковавала аудиторията с красотата и енергията си.

Каквото и да стане, ние ще го разберем официално чак в началото на есента. Когато е и завръщането на Станислава Цалова в ефира на Би Ти Ви.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар