Приятели на Бориса Тютюнджиева изплашени за здравето й: Защо тя спря да се храни?

Гласувайте за статията

Бориса Тютюнджиева яде все по-малко и се тревожат за състоянието й!

Бившото гадже на продуцента Андрей Арнаудов буквално вехне. Бориса Тютюнджиева, която преди беше сред най-известните модели у нас, се е променила коренно. Разбира се, това няма нищо общо с раздялата й с Андрей.

Бориса Тютюнджиева

На Бориса Тютюнджиева вече й се броят ребрата. Почти не яде, станала е слаба като вейка

Двамата с опосума прекратиха отношенията си преди около три години. А в момента Бориса разкри, че е отново щастливо влюбена. И има нова връзка, която вече ще направи две години.

Странно защо тогава моделката започна да слабее ударно. Близките й приятели споделиха опасенията си за здравето й. Най-големият им страх е, че Бориса Тютюнджиева може да върви бавно, но сигурно към анорексията.

„Та тя почти не се храни. Кара ей така – на въздух, съчетан с малко зеленчуци и от време на време риба. Внушила си е, че е дебела и трябва да отслабне. А всъщност вече ребрата й се броят“, разкриват източниците.

Бориса заблуждавала всички, че фигурата й се е вталила от специален детоксикиращ чай, който рекламира и пие, но това не е така. Тя просто спряла да се храни нормално.

Припомняме, че преди малко повече от година, Бориса Тютюнджиева беше напълняла драстично. Тя отпра мощен задник, бедра и бузи – точно по времето, когато участваше в „Черешката на тортата“. Присмехът на околните я накара да се стресне и оттогава пък е в другата крайност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар