Скъсаха от бъзици Бриджит Макрон (Вижте как я попиля Емил Кошлуков)

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон си навлече куп подигравки, вижте как я орезили Емил Кошлуков

Бриджит Макрон попадна под прицела на световните медии. Както и на социалната мрежа. Още докато съпруга й Емануел Макрон се кандидатира за президентския пост във Франция той и половинката му бяха съсипани от всякакви бъзици.

Най-интересна за медиите бе голямата разлика във възрастта между президента Макрон и съпругата му Бриджит. Изписаха се всевъзможни коментари, анализи и какво ли още не заради антикомформисткия им брак. Които породиха доста подигравки и иронични усмивки по адрес на първата френска дама. Която е била учителка на тийнейджъра Макрон.

Но ето, че и в България се появи сразяващ коментар за френската президентша. И то познайте от кого? Като един истински ценител на женските прелести и моден стил Емил Кошлуков успя само с една снимка да направи за резил госпожа Макрон, предават от електронната новинарска агенция blitz.bg.

С публикуваната картинка политика Кошлуков успя да намеси най-известните дами от световния политически живот. Той пусна пост в социалната мрежа като обясни, че в световната политика присъстват много жени. И то на по-достойна възраст от колкото е Бриджит.

Но Емил Кошлуков прави едно уточнение. Че дами като немския канцлер Меркел, британския премиер Тереза Мей, както и кандидата за президент на САЩ Хилари Клинтън никога не са се появявали с къси поли. Все пак, твърди българския политик има някакъв протокол. Както и чувство за съвсем елементарен вкус.

Вижте снимката на първата дама на Франция и сами преценете дали е прав да я критикува бг политика Емил Кошлуков!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар