Какво се случва с тризначките? Преглеждания: 6692

Тризначките за пореден път станаха за смях
0
5/5 - (1 vote)

Тризначките за пореден път станаха за смях

Помните ли тризначките, които придобиха известност покрай участието си в риалити формата Биг Бардър?

А задавали ли сте си въпроса какво се случва с тях?

След като тризначките подадоха жалба срещу адвоката Марио Биков, той бе изправен пред дисциплинарен съд. Повод за това стана фактът, че
Припомняме, че той бе служебният им защитник по делото за клевета, което бе заведено от продуцента на Биг Брадър – Нико Тупарев.

тризначките
Тризначките за пореден път станаха за смях

На първа инстанция Любов бе оправдана, а Вяра и Надежда бяха осъдени да заплатят по пет хиляди лева. Тризначките останаха недоволни от развоя на делото. Поради разногласия със защитника им Марио Биков, го смениха с друг служебен адвокат и подадоха жалба срещу него.

В хода на извършената дисциплинарна проверка, Биков е дал нестандартни писмени обяснения, които могат да бъдат определени като комедиен стил.
Те са били извън правната стилистика, а в целия този каламбур неколкократно били споменати и имената на тризначките.

Той посочва, че се е отнесъл към проблема на сестрите Станчеви с много вяра, надежда и любов. След това допълва, че срещите им се провеждали в неговия офис, където той ги посрещал с много любов, а те с вяра и надежда му споделяли редица факти.

От обясненията в комедиен стил, дадени от адвокат Биков става ясно, че сестрите споделяли с него и неща от детските и младежките им години, които са извън казуса, в който им бил защитник.

Марио Биков посочва, че от споделеното от тях му е станало ясно, че той е 21-вият им адвокат, получил тяхната вяра, надежда и любов. Още тогава разбрал, че е въпрос на време тризначките да си намерят 22-ри адвокат.

След всичко случило се тризначките били бесни и обяснили на Биков, че не е никакъв адвокат.
В крайна сметка дисциплинарното производство срещу Марио Биков е с щастлива развръзка, тъй като бе оправдан, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.