Моника Валериева в ступор: Стана за присмех с лъжата си, Фейсбук я смаза! (виж на какво я направиха)

Гласувайте за статията

Моника Валериева тотално се оля, но това не остана скрито за никого!

Моделката Моника Валериева отново стана за посмешище в социалната мрежа. И отново тя самата допринесе за това. Както се казва – потруди се момичето. От вчера нейна снимка обикаля из нета като колаж, а потребителите си умират от смях.

Моника Валериева

Моника Валериева така се втали, че изкриви и стените на банята си, голям смях

Вие също имате честта да се посмеете и да разнообразите сивия делник с гениалната хрумка на Валериева. Както сами виждате от снимката, Моника прави това, което и всеки ден – по няколко пъти.

Отново си прави селфи. Този път в банята, а тя се е изтипосала пред огледалото с кърпа на главата и по хавлия. Така се е вживяла в патешката си муцуна обаче, както и в идеята да се представи като мацка с фатално излъчване, че чак се е наакала.

Снимката моментално е минала на фотошоп. Но така, че и стените на банята зад Моника Валериева са се изкривили. Да, правилно виждате – това не е проблем на зрението ви, а на неспокосната обработка с фотошопа.

„Тая Мона, бе! Умира да си изтънява и смалява лицето до абсурдни размери. Ще кажеш, че реално е като паница в сурата. Този път обаче така се е смалила, че и стените си е изкривила. То пък бива, бива, ама кой си мисли, че й вярва“, кикотят се потребители по форумите.

А по-големи зевзеци моментално се заеха да превърнат снимката в комичен колаж и да го разпространят из мрежата. Не, че на Моника Валериева й е за сефте. Свикнала е вече – и да се излага, и да бъде подигравана.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар