Дейвъд Бекъм дарява Виктория с остров за годишнината им

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория се готвят за голям празник на любовта.

Семейството на Дейвид Бекъм от години се дава за пример как може да се устои на изкушенията и трудностите, идващи със славата и парите. Футболистът и дизайнерката тази години празнуват 20 лета от запознанството си. И поводът със сигурност ще бъде отбелязан подобаващо.

Дейвид Бекъм е споделил през свои близки, че иска да подари на своята любима Виктория частен остров. Преди години такава изненада Брад Пит направи на Анджелина Джоли. Това, обаче, не бетонира любовта им. Но семейство Бекъм определено са друга бира. А и, оказва се, футболистът не взима пример от актьора, а от милиардера Ричард Брансън.

Той също има личен остров, на който постоянно присъствие са куп ВИП персони. Дейвид Бекъм също искал неговото семейство да има свой символ, който да подчертава звездния им статус. И смята, че най-добре това да е остров. Има само една малка подробност, която го притеснява – че Виктория не си пада особено по лодките и явно ще трябва да й осигури транспорт с хеликоптер.

Дейвид Бекъм е мъж-мечта

Дейвид Бекъм е мъж-мечта

Очаква се романтичният и доста щедър футболист да похарчи не повече от 9 милиона паунда, за да реализира мечтата си да изненада царски своята съпруга. Той е започнал усилено да търси подходящо кътче земя за семейно усамотение. Засега се е спрял на Бахамските острови, където съсед ще му бъде и Джони Деп, пише hotnews.bg.

Разбира се, подаръкът няма да се използва само от съпрузите, но и от четирите им деца. Дейвид Бекъм се е заканил на тях да остави задачата да измислят име на острова. Въпреки това им е споделил, че много ще се радва, ако се спрат на Харпър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар