Румен Радев носи скромен часовник (Вижте с какви се фукат другите от властта)

Гласувайте за статията

Румен Радев не парадира със скъпарски часовник, депутати и министри го слагат в джоб със тузарски придобивки

Румен Радев е обран по отношение на избора си на часовник. Президента е почитател на швейцарската марка „Тисо.

Държавният глава на няколко пъти е засичан да носи семпъл модел. Който се оценява на не повече от 1000 лева. Впечатление прави стъклото, което е от сапфирен кристал и ланеца изработен от висококачествена стомана.

За сметка на Радев неговият предшественик Росен Плевнелиев ще се помни в впечатляващата си колекция от тузарски часовници. Които обаче рядко са виждани от хората защото президента нарочно ги криел под саката си. Ръкавите, на които по негово настояване умишлено били по-дълги.

Финансист номер 1 Владимир Горанов имал също слабост към хубавите марки часовници. Той почитал швейцарската механика. Но в последно време все повече се вълнувал от „умните часовници”. Последната му придобивка бил „Уилис Нардин”, за който се бил изръсил 12 бона.

Почитател на швейцарските марки бил и Кирил Добрев от левицата. Социалистът е известен с това, че винаги носи на ръката си червен конец и часовник за 20 хилядарки, предават от електронното издание retro.bg .

Цветан Цветанов пък харесвал по-скромните модели. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ имал „Омега” за две хилядарки. Който допълвал аутфита на втория човек в партията, който бил почитател и на скъпарските ръкавели с монограм с инициалите.

Останалият извън парламента реформатор Божидар Лукарски имал забележителна колекция от часовници. За него се говори, че никога не ходел с един и същ асовник на публични изяви.

Най-евтиният му бил един модел на „Морис Лакроа” за 1700 лева. Имал и „Рейманд Уел” за 2 хилядарки. Най-скъпото му тиктакащо бижу бил „Зенит” за 9 хиляди лева.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар