Веселин Марешки направи сензационни разкрития за личния си живот

Гласувайте за статията

Веселин Марешки проговори за политиката и личния си живот

Веселин Марешки даде интервю пред репортерите на „Ретро“, в което проговори за отношенията с най-близките си хора. На въпроса не му ли е скучно в парламента, петролният бос заяви, че в случая не става въпроса за скука, а за желанието за работа. Той допълни, че е организиран човек и иска да се работи с по-бързо темпо.

За работата в парламента лидерът на „Воля“ каза, че там се губи много ценно време и той иска да промени този модел.

Бизнесменът подчерта, че е човек, който постига целите си. На въпроса дали следващата му цел след влизането в парламента е поста премиер, той допълни, че неговата цел е единствено да работи в интереса на България.

Веселин Марешки е категоричен, че ще направи всичко възможно да покаже един нов модел на управление.

Той разкри и интересни факти от личния си живот. Бизнесменът сподели, съпругата му е неговият най-близък човек. Заедно да от 20 години. Запознали се в Москва, където той следвал по онова време. Но решили да се установят в България.

Веселин Марешки не скри, че докато е бил студент в Русия е работил като таксиметров шофьор.

Той сподели още, че на съпругата си дължи перфектното възпитание на децата им. Докато той се занимавал със семейния бизнес, тя се посветила изцяло на наследниците им.

Веселин Марешки проговори за политиката и личния си живот

Веселин Марешки проговори за политиката и личния си живот

Веселин Марешки се гордее с факта, че отгледал и възпитал достойни син и дъщеря. За сина си сподели, че е завършил финанси в Лондон и в момента му помага в бизнеса.

Дъщеря му следва икономика във Варна и също работи в една от семейните фирми. Веселин Марешки сподели, че децата му не парадират с финансовото си положение. Той настоявал да купи скъпа кола на щерка си, за да се чувства по-сигурна на пътя, но тя категорично отказала, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар