Как не я е срам: 40-годишната Мария Илиева вкара в леглото си студент!

Гласувайте за статията

Мария Илиева този път падна по-ниско от дъното!

Мария Илиева показа, че обича агнешко. За мнозина фенове обаче Мария Илиева е ударила дъното. Защото поп дивата пак си ляга с младок. Този път е 26-годишният Георги Михайлов.

Мария Илиева

Мария Илиева разгневи и феновете си

Младокът учи и живее в Брюксел. 40-годишната изпълнителка често отскача до известния град, за да се порадва на любовта си. Младият мъж също не крие чувствата си. Дори написа в социалните мрежи, че „Любовта е чудо”.

Но певицата така и не коментира нищо. Но запознати твърдят, че двамата са повече от щастливи заедно. Мария Илиева и студента се запознали при едно от участията й в Брюксел.

И там се харесали. Георги се влюбил в известната какичка до полуда. Тя също не останала равнодушна към новата си тръпка.

Семейството на новото й гадже са заможни. Заради което той не спирал да глези певицата, която може да му бъде майка, съдят я фенове и близки до звездата.

Но славата на Илиева към младото агнешко не е от вчера. Преди това тя бе интимна с хип-хоп изпълнителя Наско Колев. Двамата се загаджиха покрай участието му в Х фактор, където тя му бе менторка.

Дълго време тя и бъдещия лекар бяха гаджета. Но вече 22-годишният рапър пое по своя път и двамата се разделиха. Мария Илиева не спираше да твърди оттогава, че иска вече семейство, мъж и деца.

Името й се спрягаше с това на 45-годишен бизнесмен. Но предложението, че солидния бизнесмен е нейния човек не се оказа истина.

Преди това певицата имаше още доста връзки. Все скандални и с млади момчета. Тя вкара в леглото си и актьора Иво Аръков. После имаше афера и с рапъра Криско, коментираха злите езици.

Преди това Мария Илиева заби известния бивш баскетболист Мартин. Чаровницата не сто и мирна. Тя не си поплюва и вкарва в кревата си все млади жребци.

С любовните си афери певицата става вече за смях. Разбира се, новото й попълнение е неизвестно, но пък семейството му е богато. Което го прави отлична партия, защото може да я глези и угажда, както изпълнителката обича.

Остава въпросът дали родителите на младия Георги няма да останат поразени от действията на сина си. Който вместо да харчи пари за уроци и за бъдещето си, ги пилее по какичка, която може да му бъде майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар