Мариана Векилска губи битката с килограмите (Вижте защо дебелее)

Гласувайте за статията

Мариана Векилска обхваната от луда ревност, водещата се страхува да не й отмъкнат любимия Симо

Мариана Векилска дебелее заради непрекъснат стрес. Поводът за който била ревността й. Която направо я съсипва.

Водещата ревнувала любимия си Симо. Който е по-малък от нея на години. Както е известно той е радиоводещ и непрекъснато има контакти с много мадами. Векилска изградила цяла агентура, която да следи мъжа й на работното му място. Докладвали й какви са му гостенките и как се държи с тях.

Водещата на „Тази събота и неделя” станала толкова подозрителна към любимия си заради колежката си от Нова тв Ани Цолова. Преди време Симо гостува в медията. И заедно с Цолова представиха прегледа на печата. Зрителите видяха в ефир как Ани открито флиртува с мъжа на Векилска. Като показа опасна близост с него, предават от електронното издание retro.bg.

Стана голям сеир пред България, което накара Мариана да излезе от равновесие. Пък и има горчивия опит от предишната си връзка. Когато бившия й съпруг футболиста Георги Донков я заряза половин година след венчавката бременна с дъщеря им.

Бясната ревността към сегашната си половинка й докарал проблемите с отслабването. Лекарите обяснили на водещата, че когато е в стрес тялото минава на защитен режим. Започва запасяване с всякакви източници на енергия. Метаболизма се забавя и колкото и да гладува трупа кила в областта на корема.

При някои пък стресът ги кара да се тъпчат неконтролируемо. Как тогава Векилска да се справи с наднорменото си тегло, питат се колегите й. А тя не спира да се притеснява някоя натокана мадама да не омае Симо и той да хукне подире й.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар