Драгомир Стойнев в гореща извънбрачна връзка в червена красавица

Гласувайте за статията

Бившият енергиен министър Драгомир Стойнев се оказа голяма любовчия.

Членът на изпълкома на БСП Драгомир Стойнев крие бурна авантюра. Той е хлътнал до уши по своята съпартийка и пиарка Елена Харизанова. Тяхната любовна авантюра разтресе червената централа не по-леко от разкритията за Румен Радев и Десислава Генчева.

Ако президентът се залюби и се ожени набързо за генерал Деси преди да заеме високия пост, то Драгомир Стойнев се е оплел в мрежите на хубавата Елена, докато бил министър. Тя пък работела като пиар във ведомството. Краткотрайното пребиваване на министъра на поста не потушило огъня, пламнал с Харизанова на работното място.

Драгомир Стойнев по стъпките на Румен Радев

Драгомир Стойнев по стъпките на Румен Радев

Отношенията им толкова се задълбочили, че Драгомир Стойнев е зарязал семейството си и е заживял с любовницата си. Тя пък сега работи в пиар агенция, която участваше в успешната кампания на настоящия президент. Явно по високите върхове на червената партия комунизмът наистина се предава по полов път, както се шегуват мнозина, пише pik.bg.

Любопитно е да се проследи дали връзката на бившия енергиен министър с пиарката ще последва съдбата на тази на Радев и Генерал Деси. Ако Драгомир Стойнев отново се засили към властта, нищо чудно да реши да се разведе и да узакони набързо извънбрачната си връзка. Със сигурност това ще е съвета и на специалистката по имидж, с която дели една постеля в момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар