Лютви Местан не присъства на раждането на внучето си, отрупа го с ценни дарове

Лютви Местан не присъства на раждането на внучето си, отрупа го с ценни дарове
5 (100%) 1 vote

Дъщерята на Лютви Местан го дари с внук преди дни.

Елиз Местан направи лидера на ДПС горд дядо. Лютви Местан не успя да присъства на раждането, което се е провело в Турция в края на миналия месец. Родилката помолила татко си за пълна дискретност около щастливото събитие, поне в първите дни. Затова и радостната вест се научава чак сега.

Политикът бе зает с работните си дела, докато в Турция бившата му съпруга и майка на дъщеря му Нурсен била плътно до Елиз и внучето си. Гордият дядо все пак не пропуснал да се отчете подобаващо по случай прекрасния повод. Той буквално позлатил бебето, изпращайки куп скъпи подаръци и голяма сума, както традицията повелява.

Няма съмнение, че внукът на Лютви Местан ще си живее по царски. Охолният му живот започна още с прибирането у дома. Няма нужда да споменаваме, че раждането е била в най-луксозната клиника и е стрували хиляди. Сега грижите за новороденото са в ръцете предимно на бабите и дядовците. Родителите на таткото Гьоксел също имат активен принос.

Лютви Местан разгневи родата

Лютви Местан разгневи родата

Леко напрежение се създали между двете фамилии заради отсъствието на Лютви Местан на изписването от родилното. Лидерът на ДПС е в добри отношения с бившата си жена и дъщеря си и не е спрял да им помага финансово. Въпреки това, липсата му в този важен момент до тях е била осезаема, пише retro.bg.

Той се отчел с люлка и кошара, но те са нищо пред усилията, които е положила баба Нурсен, за да украси дома подобаващо за посрещането на новия обитател. Всички се почерпили за здравето на бебето. Очаква се наследникът на фамилията да дойде в България за първи път през лятото. Тогава ще бъде представен официално на родата на Лютви Местан, а след това ще се върне отново в Турция, където ще живее за постоянно с родителите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар