Бандити задигнаха колата на наследницата на Фатик

Гласувайте за статията
Ченгета подозират, че зад удара по щерката на Фатик стои бандата на Пери

Мощен джип „Ауди Q7“, собственост на дъщерята на Фатик – Адриана Тюрмен, е бил задигнат в началото на месеца – разкрива „Уикенд“, като се позовава на информация от столични ченгета. Колата е открадната, докато е била паркирана близо до заведение в столичния кв. „Лозенец“. До ден днешен возилото не е открито. Според криминалисти колата вече е разфасована и продадена на части. Случаят е бил запазен в тайна от МВР по настояване на семейството на Филип Найденов-Фатик – отбелязва изданието.

Това е втори криминален инцидент с 19-годишната Адриана – припомня седмичникът с най-голям тираж у нас. През 2013 г. бившият шеф на ЦСКА Димитър Борисов-Гърнето я бе нокаутирал в тоалетните на столично заведение, за което бе осъден миналата година на глоба от 2000 лева.

Според информатори на изданието в полицията джипът на наследницата на митичния наркобос е откраднат от членове на бандата на 41-годишния Павлин Петров-Пери. Той е легенда сред автокрадците, като под неговото ръководство действат още петима автоапаши. Районът на действие на групата е основно в центъра на София.

Адриана Тюрмен едва ли ще открие джипа си

Пери е крадецът, който през януари 2015 г. сви джип „Ауди“ на красивата синоптичка Никол Станкулова. Малко по-късно скъпото возило бе намерено изоставено на столична улица – припомня в заключение изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар