Цветан Цветанов бил голям домошар (Снимки как се грижи за децата)

Гласувайте за статията

Цветан Цветанов е зает с политически дела, но е баща за пример, глези дъщерите си и съпругата си

Цветан Цветанов е един от най-ангажираните политици на ГЕРБ след лидера Бойко Борисов. Като зам. шеф на партията кръстосва страната на длъж и на шир. Държи в желязна дисциплина партийните структури. Но стане ли въпрос за дъщерите му дава мило и драго за тях.

В последно време вторият човек в ГЕРБ всяка свободна минута прекарва с голямото си семейство. Като им измислил нова атракция да се веселят. Цецо ги водел на картинг пистата. Където заедно със съпругата си Деси организирали състезания с колите.

Разделяли се на два отбора. Като двете щерки били в ролята на навигатори. А мама и татко били пилотите. В повечето случай заради бързите си рефлекси бившия вътрешен министър печелел надпреварата. Понякога нарочно губел. За да покаже на най-малката си дъщеричка, че в живота има и печалби и загуби.

Всяка неделя семейството на Цветанов посещавало някоя църква. За да научи децата си да почитат вярата.

Единствено най-голямата му дъщеря рядко прекарвала семейни уикенди. Гергана била студентка последна година по „Международни отношения” в Англия. Най-голямата й мечта била да стане дипломат. Заради пътешествията по света. Но и баща й бил голям почитател на пътуванията, предават от електронното издание retro.bg.

Скоро със съпругата си Деси празнуваха 24 години щастлив брак. Любима дестинация им била Велико Търново. Където с часове разглеждали стария град. Както и околностите на Царевец.

Когато имал повече свободно време Цветанов се занимавал със спорт. Освен с любимите си сутрешни кросове зам. лидерът на ГЕРБ бил отличен плувец. Смайвал с постиженията си даже младежите когато се появи на някой басейн.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар