Николета Лозанова стана плеймейтката на плеймейтките! Вижте как захапа последователките си

Николета Лозанова стана плеймейтката на плеймейтките! Вижте как захапа последователките си
1 (20%) 1 vote

Николета Лозанова безапелационно спечели конкурса Playmate All Stars.

По случай 15-годишнината на еротичното списание „Playboy“ у нас бе организиран конкурс, който стана популярен като „Плеймейт на века“. Времевият период все пак е по-малък, което прави конкуренцията още по-ожесточена. Без особени изненади, първото място грабна Николета Лозанова.

Водещата на „Папараци“ и Мис Плеймейт 2006г. несъмнено е най-известната и успяла сред победителките от конкурса. Днес тя няма нищо общо с визията си преди 11 години, но славата не спира да я следва и да се множи. Преди дни дизайнерката Миглена Каканашева се зачуди какъв е този конкурс, на който всички се борят за второто място.

Явно и тя е визирала, че победата на Николета е безспорна и другите 14 момичета, останали на финала, могат само да й дишат прахта. В онлайн гласуване всеки можеше да изрази симпатия към някоя от финалистките на конкурса през дългогодишната му история. А победителката Лозанова имаше кратко, точно и ясно послание към останалите участнички.

Николета с безапелационна победа

Николета с безапелационна победа

„Еднодневки, мераклийки, късметлийки, но само една е легенда….благодаря за признанието, удоволствието е взаимно!!!“, взриви тя социалните мрежи с думите си. Още по-горещо стана и заради пикантната корица на новия брой на „Плейбой“, която видяхме в аванс. Става дума за юнското колекционерско издание на списанието. За него Николета се е разсъблякла така, както отдавна не го е правила за широката публика, пише hotarena.net.

Без ниаккви дрехи по себе си, тя за пореден път доказа, че наистина е легенда в „страната на плеймейтките“. Дори Златка Димитрова, която й бе основен конкурент, я призна и поздрави за победата. Впечатление направи, че във финалната 15-ка липсваха мацки като Мартина Юрукова, които някои определяха за сериозни претендентки за короната. Но и да бяха там, Николета и тя щеше да издуха!

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Николета Лозанова стана плеймейтката на плеймейтките! Вижте как захапа последователките си”

  1. Афродизиак

    май 15. 2017

    Харесвана или не, факт е, че е най-известна сред останалите

Добавете коментар