Кралица Елизабет си пийва от сутринта! Това ли е тайната й за дълголетие?! Преглеждания: 4620

Кралица Елизабет не е по яденето, но обича да си пийва
0
1/5 - (1 vote)

Всички сме виждали кралица Елизабет по време на изпълнение на дълга й към короната, но май забравяме, че и тя е човек със своите слабости и пороци.

Елизабет Втора несъмнено е пример за здрав дух в здраво тяло. На нейните 91 години мнозина могат да завидят, както и на състоянието й. Затрупана с куп ангажименти и под тежестта на короната, тя също има своите малки, лични удоволствия. Наскоро тя заяви, че ще продължи да изпълнява задълженията си, макар и без своя принц Филип, който излезе в пенсия.

А за да бъде в кондиция на тези години, Елизабет има свой дневен ред, който спазва. Все повече време тя прекарва на спокойствие в своите покои. Да надникнем там ни позволяват някои от придворните служители, разкриващи любопитни подробности от ежедневието й.

Въпреки че може да яде каквото си пожелае, кралицата се оказва доста злояда. Както споделят от антуража й, тя се храни колкото да преживява и в никакъв случай не се е превърнала в чревоугодник покрай всички изкушения, които й се поднасят на сребърен поднос. Елизабет Втора има личен готвач, с когото обсъжда през няколко дни какво ще похапва в следващите.

Кралица Елизабет не е по яденето, но обича да си пийва
Кралица Елизабет не е по яденето, но обича да си пийва

Закуската й най-често се състои от плодове и зърнени закуски. Понякога си позволява „английска закуска“ с яйца, но не с бекон, а с пушена сьомга. За разлика от яденето, кралицата се оказва почитател на алкохолните напитки. Дори понякога в ранните часове на деня си изпива по една чашка от любимото шампанско. А ние си мислехме, че започва деня си с черен чай с мляко!

Без чай може да мине, но не и без пенливото вино, което консумира всеки ден. Освен него, кралицата обича да си пийва джин и ликьор. За мезе на тя си похапва гъби с британски сос, сандвичи с риба тон или морски език на скара. Елизабет Втора не се лишава и от сладки изкушения, сред които са шоколадова торти и бисквити. Те вървят както с чая, така и с шампанското, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.