Баровка: Мария Силвестър се шири в нов дом в Драгалевци!

Гласувайте за статията

Мария Силвестър се шири като баровка в нов дом!

Мария Силвестър се обзаведе с чисто нов дом. Синеоката водеща съвсем скоро ще бъде комшийка на едни от най-богатите и известни българи.

Мария Силвестър

Мария Силвестър си надви на масрафа

Водещата на предаването „Бригада нов дом” е повече от долюбвана от своите зрители. Но скоро ще заживее в един от най-спокойните части на столицата.

Тя си е закупила жилище в тузарски квартал „Драгалевци”. Синеоката фурия не разполага с огромни финансови възможности.

А и след развода със съпруга си Силвестър Силвестров финансите не са й много. Но за да се уреди с това скъпарско жилище, вероятно е теглила солиден кредит. Мария веднага се влюбила в имота, след като го видяла.

Апартаментът й се намира в затворен комплекс. Той е далеч от шума и суматохата на столицата. Комплексът разполага и с подземен паркинг, както и с денонощна охрана.

Освен това апартамента й е близо до природата. Навсякъде е обграден от дървета, има огромни зелени площи между сградите.

Жилището й има и собствен двор от двадесетина квадрата, където сина й Давид да играе на воля. А не да виси нон-стоп пред компютъра, доволна е майката.

Цената на новата й тузарска придобивка възлиза на 150 000 евро или триста бона.

Мария Силвестър е повече от доволна, че новото й жилище ще се намира сред природата и детето й ще расте далеч от суматохата на големия и мръсен град.

Водещата и детето й ще се нанесат в новия си апартамент след няколко месеца. Защото в момента расте вътрешен ремонт. Телевизионерката сама извършва вътрешния дизайн на апартамента си.

Двамата със сина си измислят как да бъдат боядисани стените и разполага различните атрибути и мебели в него. Освен това покрай воденето на предаването „Бригада нов дом” тя се хвалела, че вече сама може да ремонтира някои дребни неща.

„Мога да сменям крушки, да боядисвам стени, да закупувам необходимите материали, да извършвам вътрешен дизайн”, хвалела се актрисата. При тях щял да идва и новия й приятел. Но красавицата упорито го крие от медиите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар