Лили Павлова ще става фиданка: Започна отслабване със смес на Мермерски! (виж тук)

Гласувайте за статията

Лили Павлова е решила да се втали, при това ударно!

Министър Лили Павлова, която вече седмици наред цялата страна обсъжда заради скъпите маркови чанти, ще става хубавица. Пухкавата Лиляна е решила, че този път ще направи промяна в себе си и ще свали поне 10-ина килца от тялото си.

Лили Павлова

Лили Павлова иска да шашне плажуващите след месец-два

За целта тя се спряла на една популярна смес на проф. Мермерски. Която гарантирала изчистване на мазнините от тялото и атлетичен вид само за няколко седмици. Важното обаче е, че когато се започне отслабване с тази смес, първите два-три дни от диетата не бива да се приема нищо друго, освен нея.

Самата смес се прави от кофичка с кисело мляко, чиято масленост не е повече от два процента. Вътре се слагат малка лъжичка пектин и малка лъжичка с канела. Добавя се и супена лъжица чист мед, а после всичко се обърква много хубаво.

Накрая в сместа се капват и около двадесетина капки разтвор от прополис и се поръсва всичко с малка шепа счукани орехи. Това количество от сместа или най-много двойно от него, трябва да се консумира през първите два-три дни като единствена храна.

Това е много важно да се запомни – не се яде нищо друго, дори и ябълка, за да може да се стартира основно почистване на организма. След третия ден отново ядем от сместа, но само сутрин като закуска.

На обед и за вечеря се предвиждат меса, но нетлъсти и не пържени. Съчетани със свежа салата, овкусена с малко лимонче и зехтин. За около три седмици или месец, това отслабване гарантира минус 10 килограма.

Точно тези резултати пленили Лиляна Павлова, която се е заканила, че за плажа ще бъде вече в топ форма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар