Корнелия Нинова обърна гръб на висшата мода, стана дама от народа

Корнелия Нинова обърна гръб на висшата мода, стана дама от народа
5 (100%) 1 vote

Соцлидерът Корнелия Нинова преживя пълна промяна.

След като оглави БСП и се превърна в твърда опозиция на управляващите, Корнелия Нинова се насочи към още една метаморфоза в живота си. Тя винаги е била пример за безупречна дама с усет за стил. Напоследък, обаче, промяната в имиджа й определено се набива на очи.

Съвсем до скоро бе немислимо да видим червената депутатка с дънки и неглиже облекло. Но сега подобен аутфит е част то стратегията й да бъде по-близо до хората. Все пак, социалистическата партия винаги е акцентирала върху социалната политика и е някак неприемливо нейният лидер да се набива на очи с дрехи, струващи колкото годишна пенсия.

А именно такива са повечето костюми, които Корнелия Нинова закъта дълбоко в гардероба си. За да не дразни електората си, който й гласува пълно доверие, депутатката е решила да се облича доста семпло. Напоследък сменя една 3-4 костюма, които комбинира по различен начин. Тя вече залага и предимно на български дизайнери, чиито произведения са на доста по-народни цени.

Корнелия Нинова стана мома от народа

Корнелия Нинова жертва модата заради електората

Запознати със стила и модния нюх на червения лидер се чудят и маят как така е изневерила на себе си. Със сигурност го прави с цел да не се набива на очи и да не предизвиква скандали тип „чантите на Лиляна Павлова“. Все пак, основните поддръжници на БСП са по-възрастни хора с ниски доходи. И как те да й гласуват доверие, като виждат, че хвърля десетки хиляди от техните пари за дрехи?!

Корнелия Нинова видимо си е взела поука от мнението на съпартийците си. те не веднъж са й давали съвет да стане пример за подражание за останалите дами в парламента, които са го превърнали в моден подиум. Сред бесепарите дори се говори, че лидерът им ще постави строги правила за дрескода на всички, свързан с цената на дрехите им, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар