Фики Стораро нанесе пореден удар на Преслава

Гласувайте за статията

Фики Стораро не желае дори да си спомня за Преслава

Само месеци след като заяви в ефир, че е влюбен в известна българка, Фики Стораро обяви годежа си с никому неизвестната Гюлджан. Изпълнителят нанесе пореден удар на колежката си. В интервю пред репортерката Елизабет Методиева, той разкри подробности около връзката си с красавицата.

В навечерието на деня на влюбените той падна на колене пред любимата си и й предложи брак. Изпълнителят дори сподели в мрежите видео от романтичния миг.

Малко след това той поясни, че пръстенът не е годежен, но много скоро предстои годеж. Той заяви, че двамата планират сватба идната година и няма търпение всичко това да се случи. Пред репортерката Фики Стораро заяви, че обожава Гюлджан. Влюбил се в нея от първия миг.

Запознали се на участие в Белгия. Тогава изпълнителят бил с колежката си Галена. Именно тя го запознала с красавицата.

Фики Стораро сподели, че е поканил Галена и Галин за кумове на сватбата му с Гюлджан. Фактът, че дори не спомена Преслава, потвърждава слуховете, че той не желае да чува за нея.

Изпълнителят разкри, че все още не живее под един покрив с любимата си. Но и това предстои да се случи много скоро. Той сподели, че няма търпение Гюлджан да стане официално негова съпруга, пише Хот арена.

Фики Стораро не желае дори да си спомня за Преслава

Фики Стораро не желае дори да си спомня за Преслава

Само преди дни Преслава даде интервю за Нова тв. Тя нито опроверга, нито потвърди, че е имала връзка с колегата си. Изпълнителката заяви единствено, че не желае да говори за отношенията с Фики, защото след това казаното от нея се представя по различен начин.

Тя сподели още, че копнее да бъде истински щастлива и да създаде семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар