Уникум: Виж в какъв палат живее Любо Киров! (струва рекордните 1 милион лева)

Гласувайте за статията

Любо Киров се радва на новия си дом, достоен за кралски особи!

1 милион лева – толкова се изръси Любо Киров за новия си дом. Който по-скоро прилича на палат, достоен за крале. Певецът отдавна опроверга твърдението, че музикант къща не храни. И сложи в малкия си джоб доста други родни випове.

Любо Киров

Любо Киров си надви на масрафа, шири се в огромен палат за 1 милион лева в Драгалевци

Палатът на Любо Киров се намира в близост до баровския квартал „Драгалевци“ и е на почти ръка разстояние от хасиендата на Иван Костов. Певецът закупил терена преди няколко години, но едва сега строежът и всичко по дома му били готови, за да се премести.

Припомняме, че навремето Любо Киров делеше една квартира с Графа в центъра на столицата. В „хралупата“ им редовно се вихреха страшни купони с музика и пиене до зори. С течение на времето обаче Графа се ожени и създаде семейство, а Киров пожела да се премести на по-тихо и спокойно място.

Лично той си е направил обзавеждането на къщата по свой вкус и предпочитания. В дома му било просторно, уютно, но и стилно. Без никакви излишни и претрупани неща, разкриват близки до обкръжението му източници.

Към момента Любо Киров все още няма така мечтания басейн, тъй като трябвало да се изръси с още няколко хилядарки отгоре. Предстои му обаче да се уреди и с него, но след известно време.

За сметка на това си направил огромна кухня за чудо и приказ, както и изолирал голямо помещение, в което да свири и репетира на воля.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар