Чантите на Лили Павлова не били две, а девет (Вижте от къде са лукс придобивките й)

Гласувайте за статията

Лили Павлова носи девет маркови чанти, всичките са купени със средства от съпруга й

Лили Павлова се фука не с 2, а с 9 чанти от световноизвестни марки. Новата министърка по председателството на България на Съвета за Европа е истинска модна икона.

След като пиарката на Корнелия Нинова Бояна Бояджиева предизвика скандал с твърдението, че Павлова носи „Шанел” за 5 хилядарки в евро и има още една „Прада” за 3700 евро бивши служители на администрацията на МРРБ разкриват цялата истина.

Според тях количеството на марковите дамски атрибути на бившата регионална министърка в личния й гардероб са повече. Сред чантите й има една на „Луи Вюитон” за зашеметяващата сума от 7 хиляди евро. За толкова пари Павлова притежава й „Кристиан Диор”. Закупена от града на световната мода Милано преди известно време. Както и цяла колекция от марковия гигант „Фурла”. Които са оценяват на 20 бона. Но те били от миналогодишна колекция.  Заради което излезли доста по-евтино на екстравагантната дама, предават от hotarena.net.

Лиляна Павлова още с първоначалното си влизане в регионалното ведомство въвела свой дрес код. Който бил задължителен за служителите в него. Забранено било на дамите да е обличат със спортни дрехи. Под забраната попадали и отворените обувки както и дънките и мини полите.

Въпреки, че министърката има големи изисквания към своите служители тя била невероятно щедра. Отпускала им значителни суми от министерския бюджет за да спазват претенциозните й изисквания относно дрехите. Това беше популярна нейна практика и при втория й мандат. Сега се очаква да наложи изискванията си и към хората от новия й ресор.

Истината е, че никой от подчинените на Лили Павлова няма как да си позволи да носи скъпарските чанти. С които се прочу дамата от трите поредни кабинета на Бойко Борисов.

Според съпартийците й съпругът на Павлова е заможен бизнесмен. Демонстрирал сериозно финансово състояние. Което позволявало на Лили такива тузарски покупки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар