Депутатка на Веселин Марешки аут заради скандални снимки (Вижте от къде й биха шута)

Гласувайте за статията

Любимката на Веселин Марешки скъса с миналото си.

Скандалната Боряна Георгиева, която лъсна на уж „приятелски“ кадри с бизнесмена и депутат Веселин Марешки, доби неочаквана слава. Както стана ясно още след изборите, красавицата е една от най-младите в Народното събрание. Уредила се с депутатско място на принципа на шуробаджанащината, тя веднага привлече вниманието към себе си с външния си вид и уста, която знае много.

Красавицата заяви категорично, че с Марешки се познават едва ли не от деца и винаги са били много добри приятели. А вече за никого не е тайна, че преди да започне да гради политическа кариера, Георгиева се е прехранвала като модел. Тя е била част от портфолиото на варненската модна агенция „ВИП Фешън“.

Боряна е решила да гради имидж наново и без голотии

До преди броени дни на нейния сайт се подвизаваха куп провокативни и доста разголени снимки на настоящия народен представител. Те бяха излъчени и в светско предаване през уикенда. Разпространявайки се със скоростта на светлината, Боряна и Марешки са решили да вземат своевременни действия, за да опазят реномето й.

Така изневиделица голите фотоси с рекламна цел на красавицата бяха свалени от сайта на агенцията. Само не стана ясно дали това е знак, че с кариерата й в модните среди е свършено. Или просто става въпрос за замитане на скандални компромати, които оронват имиджа й като народен представител, пише pik.bg.

Разбира се, Георгиева не бе пощадена от коментари относно спорната си репутация и подозрителната близост с лидера на „Воля“. Липсата й на каквато и да било компетенция кара мнозина да си правят извода, че именно любовта връзка с Марешки й е проправила път до парламента. А красавицата не спира да повтаря, че не може и дума да става за подобен сценарий. Защо ли някак не й вярваме…

Скандалната Боряна Георгиева се оказа доста палава

Боряна и Марешки набързо прикриха следите от миналото на красавицата

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар