Ясновидка направи гореща прогноза за Слави Трифонов

Гласувайте за статията

Според прогнозата шоуменът ще вдигне сватба още следващата година

Бургаската ясновидка Янка Петкова направи гореаща прогноза за шоумена Слави Трифонов.

От години ясновидката посочва съдбата на познати и непознати. Хората, които са ползвали услугите й твърдят, че прогнозите й се сбъдват с 99% точност.

Ясновидката Янка Петкова твърди, че следващата година ще е от огромно значение за Слави Трифонов. Според предсказанията й, шоуменът най-после ще успее да сбъдне една от най-големите си мечти – да създаде собствено семейство.

Докато Слави Трифонов се е заинатил и вече цяла седмица не мърда от жълтите павета, то ясновидката се взе да направи прогноза за бъдещето му.
Преди време самият той призна, че най-големият му страх е, че няма да се ожени. Никога не е крил, че това е една от големите болки и на родителите му.

Слави Трифонов

Според прогнозата шоуменът ще вдигне сватба още следващата година

Ясновидката обаче твърди, че Слави Трифонов ще срещне жената на живота си най-късно до края на тази година. Отношенията им ще се развият толкова скоростно, че още през следващата година двамата ще вдигнат сватба.

Янка Петкова пророкува, че за да избяга от светския шум, Слави Трифонов ще вдигне сватбата в чужбина. Тя твърди, че половинката на шоумена ще е с 12-15 години по-млада от него. Жената, която ще грабне сърцето му ще влезе тепърва в живота му, не е от хората, които познава съм момента.

Семейният им живот ще бъде дълъг и щастлив. Освен това Слави Трифонов ще може да сбъдне и мечтата на родителите си да ги дари с наследници. Петкова заяви, че със сигурност вижда едно дете и допълни, че им се дава и второ, но то вече е въпрос на техния избор.

Ясновидката обаче категорично отказва да разкрие къде шоуменът ще срещне бъдещата си булка. Тя посочва, че такива неща не се споделят, за да не се объркат пътищата на съдбата, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар